Menu

Over Schadeherstel Bolsward

Bij Schadeherstel Bolsward doen onze vakbekwame medewerkers er altijd alles aan om uw auto er na schade weer tiptop uit te laten zien.

Wij onderscheiden ons doordat we echt alles in huis hebben om schade te herstellen. Maar ook voor 3D uitlijnen, kalibreren en kwalitatief hoogwaardig spuitwerk, bijvoorbeeld van onderdelen voor uw luxe jacht, kunt u bij ons terecht.

Wij lopen in Noord-Nederland voorop in onze kennis van de elektronica en hulpsystemen in auto’s en campers. En die kennis houden we altijd up-to-date. Dus óók van de nieuwste snufjes in de nieuwste auto’s weten we alles!

Uw deskundige en betrokken

partner voor alle auto- en ruitschades.

Schade aan uw auto? Wij helpen u graag. Ook als we niet op uw groene kaart staan. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, dus kunt u altijd bij Schadeherstel Bolsward of Autoschadebedrijf Kuiper terecht.

Kunt u door de schade niet meer met de auto rijden, bel ons gerust. Wij kunnen helpen met het inschakelen een berger, die uw auto bij ons brengt. Bij complexe schade is er niet alleen oppervlakkige schade, maar moeten we ook andere delen van de auto repareren. En dat komt goed uit, want wij voeren alle voorkomende werkzaamheden in huis uit.

Maak direct een afspraak

Bekijk video

We zijn erkend autoschadehersteller
Staat uw maatschappij er niet tussen?

Geen probleem, u bent altijd welkom! Wij zijn erkend reparateur en herstellen voor alle verzekeraars.

Autoschade? Wij helpen u verder.

Neem gerust contact op met onze specialisten.

  • Erkend BOVAG Autoschadeherstelbedrijf
  • 24-uurs service en haal- en brengservice
  • Deskundige en betrokken vakmensen