Menu

Auto spuiten

Heeft uw auto lakschade? Of bent u toe aan een ander kleurtje? Wij spuiten uw auto vakkundig in de mooiste kleuren. Na een spuitbeurt is het net alsof u in een nieuwe auto wegrijdt.

We nemen u even mee in het proces. Voor het gedeeltelijk of helemaal overspuiten in dezelfde kleur, meten wij de lakkleur van uw auto elektronisch. Dat gebeurt zeer nauwkeurig. Liever een nieuwe kleur op uw auto? Geen probleem, in principe kunnen wij elke kleur maken.

Het aanbrengen van de lak gebeurt in fasen: eerst de grondlak, dan enkele lagen kleurlak en ter afdekking een paar lagen blanke lak. Uw auto krijgt zo een mooi diepe kleur en is beschermd tegen zon, wind en neerslag.

Industrieel spuiten

Wij zijn ook gespecialiseerd in industrieel spuitwerk en hebben daarvoor professionele cabines. In deze cabines zijn de omstandigheden ideaal om (bijna) alles op perfecte wijze te spuiten en te laten drogen.

Met onze hightech apparatuur spuiten we voor bedrijven én particulieren in heel veel verschillende kleuren.

Keuken spuiten

Is uw keuken toe aan een opknapbeurt of u wilt u deze een beetje opfrissen? Wij spuiten de kastdeurtjes voor u over in elke gewenste kleur en in hoog- of zijdeglans. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem (een foto van) een kastdeurtje mee en kom langs!

Yachtpainting

Wij spuiten niet alleen auto’s. Ook met de onderdelen van uw luxe superjacht kunt u bij ons terecht. Wij schuren, plamuren en leveren spuitwerk van topkwaliteit. In onze cabines spuiten wij onder ideale omstandigheden en kan het onderdeel goed drogen. Alleen het beste resultaat is goed genoeg!

Uw deskundige en betrokken

partner voor alle auto- en ruitschades.

Schade aan uw auto? Wij helpen u graag. Ook als we niet op uw groene kaart staan. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, dus kunt u altijd bij Schadeherstel Bolsward of Autoschadebedrijf Kuiper terecht.

Kunt u door de schade niet meer met de auto rijden, bel ons gerust. Wij kunnen helpen met het inschakelen een berger, die uw auto bij ons brengt. Bij complexe schade is er niet alleen oppervlakkige schade, maar moeten we ook andere delen van de auto repareren. En dat komt goed uit, want wij voeren alle voorkomende werkzaamheden in huis uit.

Maak direct een afspraak

Bekijk video

We zijn erkend autoschadehersteller
Staat uw maatschappij er niet tussen?

Geen probleem, u bent altijd welkom! Wij zijn erkend reparateur en herstellen voor alle verzekeraars.

Autoschade? Wij helpen u verder.

Neem gerust contact op met onze specialisten.

  • Erkend BOVAG Autoschadeherstelbedrijf
  • 24-uurs service en haal- en brengservice
  • Deskundige en betrokken vakmensen